Visbys Verden

Jeg roder i detaljer, aktindsigter, vedtægter og andet. Og forsøger at afdække hvordan din og mine penge bliver brugt. Samt hvad jeg nu ellers falder over på min vej.

Rasmus Visby

Iværksætter, forretningsmand, investor, foodie, sommelier og gravende podcast.

Jeg har mere end 25 års erfaring med salg. Mine spidskompetencer er at udvikle salg- og forretningsmodel når et produkt er klar til marked.
Iværksætter siden 1996
Jeg startede som iværksætter med sin første webshop i 1996 med salg af hardware. Denne blev solgt to år senere. Siden blev det til flere webshops, eksempelvis headsetshop.dk, som blev solgt tilbage i 2004. Her valgte jeg at fokusere på at udvikle og opbygge retail markedet for gamer headsets i Danmark for verdens største headset producent Plantronics. Efter at have opbygget marked solgte jeg distributionen tilbage til Planctronics. Med erfaring fra både retail og online, fik jeg rettighederne til sikkerheds softwaren BullGuard i Norden og opbyggede på seks år BullGuard Nordic A/S der blev solgt i 2010 for et tocifret millionbeløb.

Siden har jeg taget en uddannelse som sommelier, og har lidt import af vin i mit vinfirma Flaskeposten.dk. Derudover har han kastet sig over investeringer i ejendomsmarkedet, som så småt er afviklet for at fokusere på den nye startup We Love Cables, som producerer kabler mv. til Smartphones.

Jeg holder til tider lidt foredrag, samt tilbyder virksomheder og startups coaching indenfor salg og forretningsudvikling. Jeg har desuden skabt Foreningen Consum, som er gået til kamp mod det indspiste demokrati i Foreningen Nykredit, som ejer Nykredit.

312

posts written

25400

visitors entertained