Bestyrelsesformand for Hillerød Forsyning deler whistleblower mail, 8 minutter efter modtagelsen

23 september 2020 kl. 20:47 
Jeg sendte en whistleblower mail til bestyrelsen for Hillerød Forsyning cc borgmester Kirsten Jensen. En mail, der omhandlede indkøb af kunst til forsyningen.

Aktindsigt hos Nordsjællands Politi viser en opsigtsvækkende rejse for den mail.

Udsnit af whistleblower mail

Samme dag kl. 20:55
Altså kun 8 minutter efter den var afsendt, videresender bestyrelsesformand Klaus Markussen min mail til daværende direktør for Hillerød Forsyning Søren Støvring. Med ordene: ”Hej Søren, Denne mail er lige tilgået bestyrelsen.”

Klaus Markussen kan vanskeligt have nået at læse mailen med bilag, eller drøfte sagen med bestyrelsen, før han videresender mden til Søren Støvring

24. september 2020 kl. 10:35

Søren Støvring sender nu min whistleblower mail videre til forsyningens advokat Poul Gade hos Bech-Bruun.

Samme dag kl. 10:44
Altså 9 minutter efter at advokat Poul Gade hos Bech-Bruun har modtaget min whistleblower mail, sender han den videre til Nordsjællands Politi.

Her indgår den som bilag i den chikanesag, hvor Hillerød Forsyning forsøgte at få mig straffet iht. Straffeloven § 119 a (som straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år).

Nordsjællands Politi henlagde 21 dage efter sagen med begrundelsen at der ikke er en rimelig formodning om, at der er begået noget strafbart. Jeg blev aldrig afhørt af politiet i forbindelse med anmeldelsen for chikane.

6. oktober 2020 skrev Frederiksborg Amts Avis at ”Forsyning strammer op på kunstkøb