Same but different… – lytterkommentar

Jeg får mange mails fra folk der lytter til mine ptodcast, og som ofte har en spændende historie eller indspark til nye sager. Denne mail fra Charlotte Wessel fik jeg lyst til at dele, og det sagde Charlotte ok til. Hendes mail som gør mig stolt og glad, nemlig ved at mit arbejde helt håndgribeligt gør en forskel. Har du lyst til at dele din historie kan du altid sende en mail til Visbys Verden.

Tusind tak for et ukueligt og fantastisk graverarbejde, som du udfører til stor gavn for vores samfund og velfærd!
Jeg er fuld af beundring for dit vedblivende engagement – dit vedblivende arbejde giver mig ekstra motivation, når jeg har brug for det.

Charlotte Wesssel

Kære Rasmus Visby,

Tusind tak for et ukueligt og fantastisk graverarbejde, som du udfører til stor gavn for vores samfund og velfærd!
Jeg er fuld af beundring for dit vedblivende engagement – dit vedblivende arbejde giver mig ekstra motivation, når jeg har brug for det.

Jeg kan godt føle, at vi er lidt i “samme både” – same but different.

Jeg har en søn på snart 21 år, som har en medfødt sjælden kromosomfejl, og deraf et gennemgribende psykisk handicap.
William, som han hedder, er en sjov gæv fyr med fuld førlighed, fuldt sprog og intellektuelle færdigheder i dansk på 8. klasses niveau.
Når man har et barn med kognitive udfordringer, kommer der automatisk flere udfordringer til, når man i forlængelse heraf bliver mere eller mindre afhængig af hjælp fra det offentlige. “High level bullshit” er præcis det, som man som forældre skal kæmpe mod i mødet med den kommunale forvaltning.

Måden hvorpå en forvaltning operer på specialområdet minder nærmest om 1:1 med dine egne oplevelser med kommune, forsyninger m.v.
Derfor har jeg også så stor respekt for dit arbejde – at du bider dig fast og bliver siddende.

Tilsidesættelse af eksisterende lovgivning og god forvaltningsskik er voldsom! Og der kommer ingen indrømmelser kun omskrivning af virkeligheden – så tykt at det driver ned af væggene – helt i samme stil, som du kender det.

Charlotte Wessel

For mig er det personligt – og jeg har taget det så langt, at jeg læser jura alene initieret af, at jeg skal kunne løfte opgaven i mødet med kommunen.
Tilsidesættelse af eksisterende lovgivning og god forvaltningsskik er voldsom! Og der kommer ingen indrømmelser kun omskrivning af virkeligheden – så tykt at det driver ned af væggene – helt i samme stil, som du kender det.

Jeg kan – ind imellem – have følelsen af, at jeg kæmper forgæves, og at jeg bruger mit liv, hjerteblod og min tid på noget, som ikke står til at ændre. MEN så tænker jeg på dit arbejde, og så får jeg motivationen tilbage, og ikke mindst lysten til at gøre noget for borgernes retssikkerhed. Alle borgeres retssikkerhed.

Så tusind tak for din tid, din iver og din kløgt – det hjælper mig med at holde motivationen.

De bedste hilsner

Charlotte Wessel


Magtindsigt.dk

Følg med fra starten i min medie startup. Visby Verden 2.0 om man vil. 
Rasmus Visby